De Tol is meer dan een meubelleverancier voor de kinderopvang!

Over ons

De Tol is veel meer dan een meubelleverancier voor de kinderopvang.

Bij de Tol willen we u inspireren. Met onze uitgebreide collectie proberen wij al 25 jaar, uw ruimte in te richten met een unieke uitgebreide collectie meubilair. Meubilair dat standaard of op maat kan worden gemaakt en wat kwaliteit, veiligheid en creativiteit uitstraalt.
We vieren het hele jaar feest, omdat we 25 jaar bestaan. Op Facebook en op de website houden we je op de hoogte van al onze acties.

 

Interieuradvies

Wij geven u het perfecte antwoord op uw inrichtingsvraagstuk en geven u het beste advies voor uw inrichting. Samen met u maken wij een keuze uit het ruime aanbod van de Tol.

Kwaliteit

Kiezen voor kwaliteit en service. Alle meubelen uit onze collectie voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden waar nodig met certificaat en met garantie geleverd. Het merendeel van ons meubilair wordt geproduceerd in onze eigen meubelfabriek. Hierdoor bent u gewaarborgd van degelijke, Hollandse kwaliteit.

Levering

Alle meubelen, groot of klein, worden voor uitlevering nog eens geheel gecontroleerd in onze werkplaats. Bij aanschaf boven de € 150,- bezorgen wij gratis door heel Nederland. Onze vakmensen komen de meubelen bij u op locatie afleveren en monteren.