Over ons

Een houten tol is een eeuwenoud speelgoed, waarbij je met een flinke zwieper je fascinatie in gang zet. Waar gaat hij heen en hoe lang zal dat duren? Je fantasie krijgt de vrije loop en kan alle richtingen op. En precies dat is waar we bij de tol iedere dag bij stilstaan. Aan die onbevangen wereld een fascinerende draai geven. We geven kleur, invulling én inhoud aan de inrichting van ieder kinderdagverblijf. Uiteraard volledig functioneel, veilig, innovatief en gedegen… maar bovenal uitdagend en prikkelend.

de tol geeft een draai aan jouw ruimte!

 

We vieren het hele jaar feest, omdat we 25 jaar bestaan. Op Facebook, Instagram en op de website houden we je op de hoogte van al onze acties.

 

Altijd hoogstpersoonlijk!

Het persoonlijk contact is net zo belangrijk als de kwaliteit van het product. Als u tevreden bent dan zijn wij dat ook. Ook als we daarvoor een tandje harder moeten lopen.

persoonlijk
inspirerend

Inspiratie in het middelpunt!

Inspiratie op doen over nieuwe stijlen en nieuwe trends op het gebied van kleuren, materialen, veiligheid en techniek. Wij gaan altijd voor de top.

Altijd precies in jouw maat!

Onze meubelen worden in eigen productie gefabriceerd. Dat betekent dat we altijd maatwerk kunnen leveren en dat we altijd werken vanuit puur vakmanschap.

altijd precies in jouw maat

Het draait om perfectie!

Oog hebben voor detail, is als het om kleine kinderen gaat, van wezenlijk belang.
Bij de tol kinderopvang inrichting hebben we daar al sinds 1995 ervaring mee.

Het draait om perfectie!