Nieuws


Hoera De tol viert feest!

Dit jaar bestaan we 25 jaar en dat vieren we samen met jullie met mooie maandacties.

Volg de actiepagina van de Tol en/of volg ons op Facebook of Instagram. Zo houden we  je op de hoogte met alle nieuwe producten en acties.

Maandactie oktober: Gratis WIZZWIZZ koffer t.w.v. € 99,00 bij aankoop van een lage tafel of tafelset.

WIZZWIZZ  constructiespeelgoedspeelgoed is echt onverwoestbaar, heel duurzaam en erg leerzaam. Grappige auto’s, vliegtuigen, poppetjes, treinen, dieren en/of monsters. Met dit vrolijk gekleurde houten speelgoed kunnen kinderen van alles maken. Goed voor de fijne motoriek!
Het is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar.


Wijziging Stamskin kleuren juli 2020

De collectie Stamskin leverbaar in 2020 is gewijzigd. Heb je eerder een andere kleur gehad en wil je een product bij bestellen? Misschien zit jouw kleur er nog bij. Onderstaande kleuren zijn uitlopend en leverbaar zolang de voorraad strekt.
Stamskin wordt gebruikt voor onze aankleedkussen, boxkleden, hockers en banken. Bekijk het actuele kleur aanbod bij de producten of klik op deze link.


Corona 08.06.2020

Scholen en kinderopvang mogen weer helemaal open. Er is hard gewerkt om dit allemaal weer mogelijk te maken. Een compliment voor de hele branche. We zijn er ook voor je. Wil je ook weer de lopende zaken oppakken of heb je inrichtingsvragen? We helpen je graag! We geven advies op afstand, maar komen ook weer op locatie. Heb je vragen? Bel of mail gerust. Je kunt ons bereiken op 024-3584782  of mail info@de-tol.nl.

Corona 11.05.2020

De eerste versoepeling voor scholen en kinderopvang. Er is hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Een spannende dag voor medewerkers, ouders en kinderen. Wij willen alle Pm’ers en kinderen veel plezier en succes wensen op de eerste dag dat iedereen weer welkom is in de kinderopvang of op school.

Corona 20.03.2020

Door het coronavirus is er een bijzondere situatie ontstaan. Scholen en kinderopvang zijn gesloten en veel mensen werken vanuit huis door. Wat mag je van ons verwachten? Gaan de (op)levering door? Kun je nog bestellen? Ja dat is zeker mogelijk!
Wij werken, waar mogelijk, gewoon door vanuit huis en onze meubelmakers zijn in de werkplaats of op locatie. Natuurlijk volgen we het advies van het RIVM op. We hebben maatregelen getroffen en afspraken gemaakt. Zo zorgen we voor een veilige werkomgeving voor onze mensen én de mensen die we, op veilige afstand, nog treffen. Leveringen kunnen gewoon doorgaan en we hebben er ook begrip voor als het niet mogelijk is.

Dus wil je iets bestellen? Zouden we jouw locatie inrichten? Wij zijn bereikbaar én aan het werk. Heb je vragen? Bel of mail gerust. Je kunt ons bereiken op 024-3584782  of mail info@de-tol.nl.